عرضه گوشت قرمز 9 درصد کاهش یافت

[ad_1]

به گزارش خبرنگار اقتصادی خبرگزاری تسنیم نتایج طرح آمارگیری کشتار دام کشتارگاه‌های رسمی کشور در ماه دی  سال جاری منتشر شد.

بر اساس نتایج این طرح، وزن گوشت قرمز عرضه‌شده انواع دام‌های ذبح‌شده در کشتارگاه‌های رسمی کشور در دی 1402 جمعاً 33٬510 تن گزارش شده، که سهم گوشت گاو و گوساله بیش از سایر انواع دام بوده است.

بر اساس نتایج این آمارگیری، گوشت گاو و گوساله با 18٬226 تن، 54٫4 درصد از وزن کل گوشت قرمز عرضه‌شده را به خود اختصاص داده است. گوشت گوسفند و بره با  11٬881 تن، بز و بزغاله با  2٬266 تن، و سایر انواع دام با 1٬137 تن، به‌ترتیب 35٫4 درصد، 6٫8 درصد و 3٫4 درصد از وزن کل گوشت قرمز عرضه‌شده را به خود اختصاص داده‌اند.

مقایسه عملکرد کشتارگاه‌های رسمی کشور در دی 1402 با ماه مشابه سال 1401 نشان‌دهنده کاهش 18 درصدی مقدار عرضه گوشت قرمز در کشتارگاه‌های رسمی کشور است. مقدار تولید گوشت در دی 1402 نسبت به ماه مشابه سال 1401 برای گوسفند و بره 29 درصد، برای بز و بزغاله 19 درصد، برای گاو و گوساله 12 درصد و برای گاومیش و بچه‌گاومیش 14 درصد کاهش، و برای شتر و بچه‌شتر 93 درصد افزایش داشته است.

همچنین نتایج حاصل از این طرح آمارگیری نشان می‌دهد که مقدار عرضه گوشت قرمز در کشتارگاه‌های رسمی کشور در دی 1402 نسبت به ماه قبل (آذر) در حدود 9 درصد کاهش داشته است.

انتهای پیام/

[ad_2]

Source link

More From Author

ذخایر آبی کمتر از 20درصدی 18 سد مهم کشور+جدول

“مرگ مالی” در انتظار کشورهای ثروتمند به علت افزایش شدید بدهی

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *