سیاستگذاری برای رسیدن به قله های تولید غذای کودک
محمد رستمی صفا با تاکید بر اهمیت تولید گفت: برای فردی که دغدغه تولید و اعتلای ایران را در سر دارد، هر کجا که کمبود یا مشکلی وجود دارد، عرصهای برای خدمت رسانی به منظور رسیدن به خودکفایی است.
وی با اعلام اینکه بیش از 65 سال است در عرصه تولید فولاد و مصنوعات فولادی فعالیت میکنم گفت: با وجود آنکه در عرصه فولاد، بخش بازرگانی از ظرفیت و جایگاه قابل توجهی برخوردارد، هرگز لذتی که در تولید وجود دارد از بازرگانی و تجارت به دست نمیآید.
رییس و بنیانگذار گروه صنعتی صفا افزود: بدلیل ارزشی که برای خودکفایی و تولید قایل هستم، در تمامی سالهای گذشته کارخانههای بسیاری را در عرصه تولیدات محصولات فولادی راهاندازی کردم.
مالک کارخانه غذای کودک حامیران، با تاکید بر اینکه صنایع غذایی هیچ سنخیتی با فولاد ندارد گفت: هنگامی که متوجه باشیم کودکان ایرانی به کارخانههای خارجی نیاز دارند تا غذایشان را تولید کنند، دچار سرافکندگی و شرمندگی میشویم.
وی با تاکید بر اینکه تولید شهامت و جسارت میخواهد گفت: اینکه کودکان ایرانی دهانشان را باز کنند و منتشر محصولات غذایی باشند که خارجیها برای ما تولید میکنند، نه تنها خوب نیست، بلکه خجالت آور است.
رستمی صفا با یادآوری بحرانهایی که برای تهیه شیر خشک و غذای کودک شاهد بودیم گفت: نباید فراموش کنیم که برای تامین غذای کودکانمان ناچار بودیم به کشورهای خارجی التماس کنیم و کودکانمان گرسنه می ماندند تا غذای کودک خارجی به کشور وارد شود.
وی با یادآوری اینکه به منظور تامین نیاز کودکان، کارخانه تولید غذای کودک را خریداری کردم گفت: در زمان خرید حامیران، این کارخانه در حالت رکود قرار داشت که بسیار تعجب آور است.
رییس و بنیانگذار گروه صنعتی صفا گفت: جای تاسف دارد که کارخانههای بسیاری در این مملکت تعریف میشوند، مجوز میگیرند و فعال میشوند، اما هرگز به مرحله تولید نمیرسند یا با تولید حداقلی به مسیر ادامه میدهند.
بیشتر بخوانید: محمد رستمی صفا از تامین نیاز داخل و صادرات گسترده خودکار به جهان خبرداد
وی با اعلام اینکه سالهاست نسبت به سالمندی جمعیت احساس خطر کردهایم گفت: مقام معظم رهبری بر جوانگرایی تاکید کردهاند و با ریشه یابی درست دلایل افزایش سالمندی، سیاست گذاری برای ازدواج آسان و فرزندآوری را در دستور کار قرار دادند، اما بقیه مسیر بر عهده تولید کنندگان است.
رستمی صفا با اعلام اینکه غذای کودک یکی از مهمترین و اصلیترین چالش است گفت: امروزه کودکان بسیاری را سراغ داریم که به دلیل ضعف غذایی، دچار انواع مشکلات جسمی شدهاند، بنابراین باید در زمینه خودکفایی در تولید غذای مکمل نوزادان به صورت جدی ورود میکردیم.
وی با تاکید بر اینکه وقتی برای غذای کودک به خارج وابسته هستیم، احساس بدی به کار آفرینان و تولید کنندگان دست میدهد گفت: به عنوان فردی که روحیه کارآفرینی، تولید و اشتغال زایی دارم، در هر عرصه که کمبودی باشد، با قدرت وارد میشوم تا به نیازها پایان دهم.
رییس و بنیانگذار گروه صنعتی صفا از کم لطفیها، بیمهریها و کارشکنیهایی که در مسیر تولید اتفاق میافتد، انتقاد کرد و گفت آنقدر که بر سر راه تولید و تولید کننده سنگ میاندازند، کاری با وارد کننده ندارند و این رویکرد باعث میشود کارآفرینان و تولید کنندگان انگیزههای خود را از دست بدهند.
وی با اعلام اینکه هنگام خرید کارخانه غذای کودک حامیران، برنامههای توسعهای بسیاری در نظر داشتم گفت: مجموعه حامیران به اندازه کافی بزرگ است و همین انگیزه باعث شد با هدف گسترش مجموعه، وارد این عرصه شوم، اما در نتیجه مشکلاتی که پیش آمد، برنامههای توسعه بر زمین مانده است.
محمد رستمی صفا با تاکید بر اینکه در اولین فرصت، حامیران به قطب تولید مواد غذایی تبدیل خواهد شد گفت: به هر بخشی وارد میشوم، با هدف رسیدن به قلههاست.
وی با اشاره به راه اندازی کارخانه خودکار کیان گفت: روزی که کارخانه خودکار کیان را خریدم، ایران از وابستگی شدید به خودکارهای خارجی رنج میبرد، اما اکنون تولیدات خودکار کیان صفا بیش از ۶۰ درصد نیاز بازار را تامین میکند و دیگر ناچار نیستیم ناز تولید کنندگان خارجی را بکشیم.
رییس و بنیانگذار گروه صنعتی صفا با اعلام اینکه کارخانههای تولید نورد لوله و پروفیل صفا نیاز کشور به واردات را از بین برده است گفت: اگر فرصت حضور در عرصه تولید بار دیگر فراهم شود و از چالش کنونی عبور کنم، شک نداشته باشید که حامیران رکورد تولید در کارخانههای بزرگ غذای کودک در جهان را پشت سر خواهد گذاشت و به قطبی جدید تبدیل خواهد شد.